середа, 3 січня 2024 р.

Новий рік - це свято, коли трапляються чудеса, збуваються мрії. Напередодні Нового року ми всі починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. 

    І в переддень канікул у Оливську гімназію завітала казка. Учні початкових класів, разом з вчителем Рихновець Валентиною Петрівною, підготували новорічну казку "Рукавичка"  на сучасний лад. Казкові герої показували приклад дружби, спілкування, взаєморозуміння та допомоги. І казка мала щасливе закінчення: разом ми вирішимо будь - яку проблему! 

 Для старшокласників свято відбулося у формі квесту, де на станціях діти виконували різноманітні завдання. Найцікавіше завдання гри розроблена в застосунку Padlet станція, на якій учні генерували за доповогою ШІ свої мрії. Мрія більшості дітлахів: мир та перемога. Хай же мрії наших дітей здійсняться в Новому році! Дякуємо ЗСУ!

    А потім були привітання з прийдешніми святами, побажання мирного неба для рідної України, подяка нашим захисникам. Із захопленням діти брали участь в конкурсах, весело та енергійно танцювали біля ялинки, раділи солодощам, які чекали їх після свята. Дякуємо вчителям за підготовку та проведення заходу!






Немає коментарів:

Дописати коментар