вівторок, 9 лютого 2021 р.

Щороку, для учнів старших класів, з метою сприяння професійному самовизначенню молоді, формуванню позитивного ставлення до професій, проводиться  Тиждень профорієнтації. У рамках тижня було проведено ряд заходів, тренінгів та бесід. Для учнів школи було оформлено інформаційний стенд "Професії майбутнього". Майбутні випускники взяли участь в виховній годині з елементами тренінгу "Вибір професії - справа творча"

 



19.02. до учнів 9 класу завітав Панченко Анатолій "Випускник - 2020 року" Оливського НВО, а на сьогоднішній день студет Катюжанського вищого професійного училища, який запрошував навчатись до вузу. Розповів,що учні, які закінчили ДНЗ "Катюжанське вище прфесійне училище" мають право вступу до профільних вищих навчальних закладів ІІІ, ІV рівня акредитації на ІІ курс без вступних іспитів, випускники, які отримали кваліфікацію молодшого спеціаліста - на ІІІ  курс. 





23.02 - 25.02. 
Учні 9 класу відвідали Катюжанське вище професійне училище на платформі Zoom, адже день відкритих дверей було проведено у форматі онлайн 23 лютого 2021 року, початок о 10:00. 
25.02 до хлопців завітав представник з цього ж училища - враження неймовірні. 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар