пʼятниця, 4 вересня 2020 р.

Початок навчального року 2020-2021

Перше вересня - надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником.
На святкування Дня Знань у Оливському НВО зустрілися радісні та схвильовані першачки та дев'ятикласники. 1 вересня 2020 року — для них особлива подія, бо для малюків з дитсадочка відбувається все вперше — перший клас, перша вчителька, букварик, перша парта, перші шкільні будні. А для учнів дев'ятого класу цей навчальний рік — останній у рідних стінах школи, вони — майбутні випускники 2020 року.
Святкових урочистостей у звичному форматі для всіх учнів та учениць школи не було. Заходи проходили  у класах. На святковому уроці школярі разом із класними керівниками поєднали математичні знання із знаннями географії рідної України, говорили про Рік математики, проголошений у державі, та профілактику Covid-19. Ольга Леонідівна відвідала кожний клас і вручила дітям грамоти за відмінне навчання та премогу в творчих уконкурсах району. 


Колектив Оливського НВО
2020-2021 н. року



 

Немає коментарів:

Дописати коментар